Like ons op Facebook

Maritieme dienstverlening

Veiligheid en milieu

Ten aanzien van veiligheid en milieu kunt u uw licht bij ons opsteken. Het adviseren in vraagstukken hieromtrent is bij ons in goede handen.

Op het gebied van veiligheid verzorgen wij opleidingen en trainingen, o.a. VCA basis en VCA vol (Veiligheidscertificaat aannemerij basis en voor Operationeel Leidinggevenden). Wij zijn uiteraard zelf ook in het bezit van deze diploma's.
Met onze uitrusting en ervaring hebben wij in het veleden assistentie verleend aan maritieme opleidingen, ondermeer door het verzorgen van het praktijkdeel BST voor zeevarenden.

Met raad en daad kunnen wij u ondersteunen, om het werken op en aan het water veiliger te maken. Trainingen worden op maat gemaakt en door ons gegeven, al dan niet in samenwerking met andere professionele partijen.

Op dit moment zijn wij een training aan het voorbereiden, voor personeel in de weg- waterbouw, gericht op het voorkomen van te water raken, drijfzand, veilige bouwplaats inrichten en wat er verder van belang is om veilig op en aan het water te werken met personeel.

Op het gebied van milieu-aangelegenheden kan onze bemiddeling of assistentie u wellicht verder helpen bij uw vraagstukken.

Wij beschikken over Lloyd's gecertificeerde milieutoezichthouders (BRL 6003).

Steeds meer wordt, alvorens GWW werken worden uitgevoerd, eerst onderzoek uitgevoerd naar de aanwezigheid van explosieven, met name uit WO II.

Wij kunnen bemiddelen en een totaalpakket van historisch onderzoek; maken plan; uitvoeren opsporing en begeleidende werkzaamheden voor u samenstellen, met BRL-OCE gecertificeerde bedrijven.
Ook voor toezicht op dergelijke werkzaamheden kunt u terecht, wij beschikken over Basis -OCE gecertificeerd personeel, met ervaring op toezicht en procedures bij aantreffen van explosieven.

mini-IMG 3593
mini-IMG 0292

Peil- en Onderzoekwerkzaamheden

De Bjørke is inzetbaar voor peil-, schouw-, en controlewerkzaamheden op en aan het water.

Het schip is van voldoende apparatuur voorzien, om de meeste werkzaamheden te kunnen klaren, zoals:
DGPS, kaartplotter, echolood, communicatieapparatuur.

Ook foto- en videoapparatuur behoort tot de standaard uitrusting.

Voor onder de waterlijn kunnen we een ROV inzetten, voor complete onderwaterinspecties.

De Gardian 7 kan ook buitengaats ingezet worden. Deze CTV is voorzien van comfortabele werkruimte, uitermate geschikt voor survey en transport. met een snelheid van 30 Knopen is het een tijdwinner

Contact

Bezoek ons.
Bjorke, Nautisch en technisch bedrijf
Mr.W.M. Oppedijk van Veenweg 20 E
9251 GA Burgum

Bel ons.
(+31)-(0)511-843406
(+31)-(0)6-15870295

Kamer van Koophandel Leeuwarden, nr. 59720158

BTW. nr.:853617594B01

Gardline-to-Reconfigure-Two-20m-CTVs
mini-survey en svb 004

Nieuwsbrief

Bezoekers

289164

Op het land kunnen we soortgelijke operaties verzorgen, ondersteund door een mobiele unit, voorzien van alle gewenste apparatuur. 

Pipelinesurvey: revolutionaire ontwikkeling voor grotere afstanden.

Ook als de wegen ophouden laten wij ons niet weerhouden! Bel voor informatie!

cluster 3623
mini-Afbeelding 007

pipeline survey

Varende en rijdende ondersteuning voor moeilijk bereikbare plaatsen

Door gebruikmaking van vaar- en voertuigen, is Bjorke.nl in staat om ondersteuning te verlenen aan werkzaamheden op moeilijk benaderbare plekken.

Voor bodemonderzoek, surveys, camera-observaties, mobiele kantooruimte of communicatieruimte, bieden wij innovatieve oplossingen voor nagenoeg al uw logistieke problemen.
Denk hierbij aan terreinonderzoek, onderzoek conventionele explosieven, mobiel steunpunt voor surveys, desgewenst inclusief survey-apparatuur.

| Bjorke, Nautisch en technisch bedrijf Mr.W.M. Oppedijk van Veenweg 20 E  9251GA BURGUM | Copyrights | Algemene voorwaarden, download of print Klachtenformulier