Like ons op Facebook

Tagrijn Bjorke.nl een feit!

Tagrijn Bjorke.nl is een feit!

Laatste ontwikkelingen

mini-IMG 9368

Nieuwsbrief

Bezoekers

289164

Tagrijn Bjorke.nl.

We krijgen steeds meer spullen, die niet nieuw meer zijn, maar wel bijzonder geschikt

voor liefhebbers met een boot, schoorsteen (kun je vast nog wel wat op kwijt...) of wat ruimte in het sachuurtjeVia Tagrijn Bjorke.nl gaan we deze schatten aan de man/vrouw

proberen te brengen. Liken is goed, dan blijf je op de hoogte van onze voorraad. Op de website www.bjorke.nl is een aparte afdeling opgebouwd. Overigens, een tagrijn is van oudsher een verkoper van gebruikte scheepsartikelen...

Als je spullen wilt verkopen, willen we er altijd naar kijken, neem dat even op per pb of email. ( info@bjorke.nl)   klik even op de button en kijkl rond, 't wordt steeds leuker!

Bjorke.nl op facebook!

Bjorke.nl is actief op facebook met drie onderwerpen, namelijk onze site Bjorke.nl, sloepen, en de tagrijn. Meer en meer houden we ons bezig met het repareren, restaureren en onderhoud van kleinere boten, met een duidelijke voorliefde voor sloepen. Kijk maar es op de volgende facebook AFDELING:

https://www.facebook.com/Bjorkenl-sloepen-152708325084904/ of op de nieuwe afdeling binnen deze site, onze

Er is in de tagrijn een wisselend aanbod van scheeps- en kampeerartikelen, gebruikt en voor fijne prijzen!

Ook nieuw is varenmetervaring, als website en facebookpagina! We varen nu ook met een simulator, ons cursusaanbod is ook uitgebreid, met workshops over water gereleateerde onderwerpen, zoals elektra, schiemannen, dieseltechniek en meer!

Nu vaartuig, camper of caravan verzekeren bij Bjorke.nl

Bjorke.nl is geselecteerd door DNA verzekeringen, om de trotse bezitter van schip, caravan of camper, verder te helpen bij het kiezen van een goede, scherp geprijsde verzekering.

Waarom wij dit doen? We hebben jaren ervaring met de mensen van DNA,  gebleken is een goede service, uitstekende produkten welke zijn ondergebracht bij gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

Het bijzondere is, dat alles online te regelen valt, maar er een gedegen, professionele organisatie met gemotiveerde mensen, rechtstreeks telefonisch bereikbaar zijn, in geval van vragen.

Dat maakt DNA persoonlijk, ontzorgend en de administratieve handelingen eenvoudig en overzichtelijk.

Neem eens een kijkje op de site van DNA verzekeringen, door op deze link te klikken!

Ook wij staan klaar om u verder op weg te helpen, een mailtje of telefoontje naar Bjorke.nl is voldoende!

gallery/images-logos-dna

| Bjorke, Nautisch en technisch bedrijf Mr.W.M. Oppedijk van Veenweg 20 E  9251GA BURGUM | Copyrights | Algemene voorwaarden, download of print Klachtenformulier