Bedrijfsactiviteiten

 

Bjorke.nl biedt op haar nieuwe locatie in Burgum (Friesland) aan het Prinses Margrietkanaal, uitgebreide facilitaire voorzieningen. Wij beschikken over opslagruimte buiten en binnen, een goed geoutilleerde werkplaats, alsmede de nodige middelen om onderhoud, reparaties en bouwwerkzaamheden te verrichten in de watersport, caravan- en camperwereld.

Wij kunnen het transport verzorgen van alle recreatiemiddelen, zoals boten (zowel over water als over de weg), caravans, campers binnen en buiten Nederland, vaak in eigen beheer en tegen aantrekkelijk lage kosten.

Uw sloep geheel verzorgd tijdens de winter? Wij kunnen het!

We halen hem op van de ligplaats, maken het scheepje winterklaar, waarna hij overdekt wordt opgeslagen tijdens de winter. In het voorjaar wordt de boot weer vaarklaar gemaakt en op een door de klant gewenst moment weer afgeleverd op de plaats van bestemming.

Spullen voor de recreatie:

Of het nu gaat om onderhoudsmiddelen, zoals verf, schoonmaakartikelen of kwasten, alle benodigdheden om schip, caravan of camper uit te rusten voor de reis, of meer specifieke zaken, zoals het gebruik van zonnepanelen, elektrische installaties of interieurvoorzieningen, wij kunnen deskundig adviseren en leveren.

Neem een kijkje in de webshop!

Door een uitgebreid network van leveranciers zullen wij niet snel “nee” verkopen.