WETTELIJKE INFORMATIE

ALLE VOORWAARDEN EN REGELS OP EEN RIJ:

RETOURNEREN, HERROEPEN:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Gebruik hiervoor het formulier herroeping, via deze link: HERROEPINGSFORMULIER.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

LEVERTIJD:

Levertijden binnen 1 tot 3 dagen, tenzij anders wordt vermeld of overengekomen.

VERZENDKOSTEN

Prijzen op de webshop zijn altijd exclusief verzendkosten, deze kosten zijn voor rekening koper. Wij verzenden per postnl.nl Voor laatste tarieven klik hier: tarieven postnl of per koerier (kosten afhankelijk van gewicht/bestemming, vraag toepasselijk tarief bij ons op,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Bij retournering zijn verzendkosten voor verkoper, mits formulier herroeping is ingediend.

BETAALMOGELIJKHEDEN: Vooraf per bank, Paypal, achteraf per bank, bij het afrekenen kiest u voor betalen per bank, hetgeen u de mogelijkheid geeft, om ook achteraf te betalen. Deze knop linkt u niet door naar een bank, doch verstrekt de bankgegevens van Bjorke.nl. Geeft u dit wel even aan via een mailtje?

 KLACHTENPROCEDURE

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. 
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Onze gegevens sxtaan hiernaast afgebeeld.


Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

De webwinkel is nog in ontwikkeling, mocht er iets fout gaan, kunt u bellen of per mail bestellen. We komen er samen altijd uit!!!

 

 INFORMATIE:

Modelformulier voor ontbinding / herroeping

 

Algemene voorwaarden (web)winkel 

 

Privacy statement